Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent

Collection Advisor

Vi letar efter ytterligare rådgivare till vårt Fastighetsteam!

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Är du effektiv och gillar att jobba i en föränderlig miljö där arbetsglädje, uppriktighet och mod är viktiga delar? Då har vi ditt drömjobb här hos oss på Colligent, en del av Ropo Capital.

OM COLLIGENT

Colligent är ett digitalt inkassobolag vars verksamhet bygger på effektivitet, tillgänglighet och flexibilitet. Genom specialistkunskap inom en mängd olika branscher har vi utvecklat processer för att snabbt eller stegvis göra företag så väl som privatpersoner skuldfria.

Colligent är en del av Ropo Capital, som är en ledande leverantör av fakturahanteringstjänster i Finland och som genom förvärvet av Colligent även täcker hela värdekedjan för kundfordringar i Sverige. Ropo sysselsätter ca 260 ekonomi- och teknikspecialister i Finland och Sverige och biträder över 10 000 kunder.

Vårt mål är att tillsammans bli den ledande leverantören av tjänster för en fakturas livscykel i Norden 2023.

TJÄNSTEN

I tjänsten som rådgivare i vårt fastighetsteam ansvarar du för att hantera våra uppdragsgivares ärenden och bistår dem med att inkassera deras fordringar hänförliga till hyresavtal. Du säkerställer en god och förtroendefull relation till kund såväl som gäldenär. Din roll som rådgivare innefattar kundkontakt, analys, beslut om rättsliga åtgärder, kontakt med gäldenärer och myndigheter samt administrativt arbete. Det innebär självständigt arbete där du ingår i ett team om ca 16 medarbetare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vilken föregås av 6 månaders provanställning, med start enligt överenskommelse, med placering i Göteborg.

OM DIG

Vi tror att du som söker:

  • Är utbildad ekonom, jurist eller motsvarande eller har erfarenhet av arbete inom inkasso

  • Är utåtriktad, flexibel och driven

  • Har stor känsla för service och är självgående, noggrann samt ansvarstagande

  • Kan fatta snabba beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo

Du som söker är trygg i dig själv och trivs i kontakten med andra människor. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom nyfikenhet och engagemang vilket vi är övertygade bidrar till en härlig stämning i teamet!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Vi erbjuder ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas, med goda utvecklingsmöjligheter, Du får en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i Centrala Göteborg.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till HR@colligent.se. Sista ansökningsdag är den 2 oktober 2020.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Johansson på telefonnummer 010-174 01 07.