Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent
28 maj 2019 | Fastighet & hyra

Colligent stärker sin position inom fastighetsbranschen

Colligent välkomnar Midroc Property Development som nya kunder.

Midroc Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Projektportföljen omfattar idag 1 100 000 kvm byggrätter med en projektvolym på ca 37 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige och huvudkontoret finns i Malmö. Läs mer på midrocproperties.se

- Vi är glada och stolta över att kunna välkomna Midroc Property Development som nya kunder. Samarbetet stärker vår position ytterligare som marknadsledande inom fastighetsbranschen för inkasso och juridik, säger Erik Åkerman, Head of Sales på Colligent.

Midroc Properties ingår i Midroc Europe som utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med sina kunder utvecklar de hållbara lösningar för de branscher de är verksamma i. Midroc Properties utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2018 omsatte de 8,1 miljarder kronor och sysselsatte 4 000 medarbetare.

- Vi valde Colligent tack vare deras professionella bemötande och snabba återkoppling. Colligents erfarenhet inom fastighetsbranschen, möjligheten till en personlig rådgivare och att de kan anpassa processen utefter våra behov gjorde valet enkelt, säger Hanna Blomström, Redovisningschef på Midroc Property Development.