Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent
19 juni 2018 | Fastighet & hyra

Webinarpremiär!

Den 19:e juni var det webinarpremiär där Colligents chefsjurist Jessica Orrmyr tillsammans med biträdande chefsjurist Fredrik Ahlqvist pratade om olovlig andrahandsupplåtelse. Intresset var över förväntan med över 200 visningar där representanter från över 60 olika bolag och föreningar deltog.

För första gången genomförde vi ett webinar – ett digitalt seminarium som möjliggör att gäster kan delta via dator, mobil eller surfplatta varifrån som helst. Dagens ämne var olovlig andrahandsupplåtelse och belystes av Colligents chefsjurist Jessica Orrmyr tillsammans med biträdande chefsjurist Fredrik Ahlqvist. De pratade om den aktuella situationen och gav tips och råd för hur man som hyresvärd kan hantera sådan uthyrning. Deltagarna hade även möjlighet att skriva in sina frågor via chatt, som sedan besvarades av de båda föreläsarna. 

Resultatet var över förväntan. Över 200 visningar av webinaret från över 60 olika fastighetsägare och bostadsrättsföreningar och ytterligare drygt 100 personer som anmält sig för att få inspelningen i efterhand.

Ämnet var inget nytt för Jessica som har föreläst om ämnet vid ett flertal tidigare tillfällen, bland annat på Stora Bostadsdagen 2018.

–Vi är superglada för det stora intresset, det visar verkligen på att det är ett aktuellt ämne, säger Jessica. 

Webinaret var bara det första av flera kommande, i höst fylls det på med fler spännande ämnen. 

Är du intresserad av att delta i framtida webinar? Kontakta någon av våra kundansvariga genom nedanstående uppgifter så ser vi till att du har en plats i höst!

Läs gärna våra tidigare publicerade artiklar.