Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent

Vår prissättning

Som kund hos Colligent Juridik slipper du obehagliga överraskningar i form av oväntade fakturor. Vi arbetar nämligen ofta med fast- och takprissättning eller prestationsbaserad prissättning.

Colligents jurister har omfattande förhandlings- och processvana, vilket gör att våra processer sköts med stor noggrannhet och effektivitet. Tack vare detta kan flera av våra juridiska tjänster erhållas till fast pris eller till takpris, framförallt när det gäller våra tjänster anpassade till fastighetsbranschen.

Exempel på tillfällen där vi kan erbjuda juridiska tjänster till fast pris:

  • Olovlig andrahandsuthyrning
  • Upprepad betalningsförsummelse
  • Störande hyresgäst
  • Kvarstad

Vi kan även erbjuda fast pris på utredning av personligt ansvar, vilket innebär att vi utreder om styrelsen kan ställas till ansvar för att inte ha följt aktiebolagslagens regler.

Prestationsbaserad prissättning

Vidare har vi möjlighet att erbjuda prestationsbaserad prissättning, eller s.k. success fee, vilket betyder att vi tar ut ett reducerat arvode i utbyte mot en provision. Denna utgörs av en procentuell andel av inkasserat kapital vid vunnet mål eller träffad förlikning.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra tjänster och vår prissättning.