Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent

Utlandsinkasso

Colligent har mångårig erfarenhet av att bedriva inkassoverksamhet mot utlandet. Vi ser till att du får betalt, oavsett på vilken marknad du bedriver handel.

Du som på ett eller annat sätt gör internationella affärer vet säkert att den utländska marknaden kan skilja sig kraftigt mot den svenska. Kulturer och sedvänjor, betalningsmoral och kommunikation fungerar olika i olika länder, vilket kan sätta käppar i hjulet när du vill ha betalt för dina varor eller tjänster.

Vi på Colligent har stor erfarenhet av olika länders lagar, regler och sedvänjor vilket gör oss till en trygg inkassopartner att falla tillbaka på när du vill försäkra dig om att få betalt för din handel med utlandet. Vi har erfarenhet av utlandsinkasso på i stort sett alla världens marknader och våra ombud finns över hela världen.

När du anlitar Colligent får du en kontaktperson som tar ansvar för alla dina ärenden, så att du får betalt utan att behöva bekymra dig över på vilka marknader dina kunder befinner sig.

Kontakta oss för att få veta mer om hur Colligent kan hjälpa dig med utlandsinkasso.