Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent

Purchased Debt – sälj dina avskrivna fordringar

Har du avskrivna eller osäkra fordringar som är upptagna till noll kronor i din bokföring? Genom att sälja dem till oss kan du omvandla dem till reda pengar redan idag.

Colligents produktområde Purchased Debt specialiserar sig på köp av fordringar som är avskrivna eller osäkra. Vi köper fordringar riktade gentemot såväl privatpersoner som juridiska personer, men det ska alltid finnas ett personligt betalningsansvar i grunden.

Vi är idag en av Nordens största aktörer på området debt purchasing och förvärvar löpande såväl små som stora portföljer med förfallna fordringar. Samtliga inköpta fordringar hanteras på ett professionellt sätt och i enlighet med respektive lands inkassosed.

För att du ska känna dig trygg med ditt samarbete med Colligent hanteras alla ärenden av erfarna handläggare som tar hand om dina kunder på ett sätt som möjliggör fortsatt goda relationer även efter att du sålt din fordran.

Varför ska jag sälja mina fordringar?

När du säljer dina avskrivna fordringar till Colligent kan du frigöra såväl kapital som interna resurser och återinvestera dem i verksamheten. Istället för tidskrävande administration och inkassokostnader ser vi till att du får reda pengar direkt, som du annars hade varit tvungen att vänta länge på.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan förbättra ditt kassaflöde genom att köpa dina avskrivna fordringar.