Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent

Hyresinkasso

Med drygt 70 procent av Sveriges börsnoterade fastighetsbolag som kunder är Colligent  landets ledande inkassobolag inom fastighet och hyra.

Colligent arbetar idag med över 500 fastighetsbolag som har såväl bostäder, bostadsrättsföreningar som kommersiella lokaler i sina bestånd. Vi bistår med hjälp genom hela inkassoprocessen, från påminnelse till eventuell avhysning eller tvångsförsäljning.

Att bedriva inkassoverksamhet inom fastighetsbranschen kräver god kunskap om  komplexa lagar och regleringar. Tack vare vår långa erfarenhet av hyresinkasso har vi utarbetat processer för att så snabbt och effektivt som möjligt inkassera såväl kommersiella hyresfordringar som fordringar mot kvarboende och avflyttade hyresgäster.

När du anlitar Colligent får du en personlig rådgivare med stor erfarenhet och respekt för din hyresgästrelation, vilket garanterar en effektiv process anpassad efter dina behov.

Kontakta oss för att få veta mer om våra inkassotjänster inom fastighet och hyra.