Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent

Företagsinkasso

Colligent har lång erfarenhet av att hantera inkassoärenden business-to-business. Vi erbjuder unika lösningar baserade på bransch och typ av företag och skapar flexibla vägar för att du ska få betalt så snabbt som möjligt.

Att företag inte betalar sina fakturor i tid är ingen ovanlighet. Därför har Colligent en egen avdelning som är specialiserad på just B2B-inkasso.

När du anlitar oss får du får en kontaktperson med specialistkompetens inom din bransch och dess regelverk. På så sätt kan vi bearbeta din kund på ett professionellt sätt, utan att riskera er fortsatta affärsrelation.

Juridisk kompetens och förhandlingsvana

Om din kund skulle bestrida din fordran eller ställa motkrav har Colligent stor juridisk kompetens och kan driva hela processen för att du ska få betalt.

Vi bistår med hjälp genom hela inkassoprocessen, från påminnelse till juridisk rådgivning och efterbevakning. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur Colligent kan hjälpa ditt företag med inkasso.