Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent

Energiinkasso

Inkasso inom energibranschen är lite mer komplicerad än inom andra områden. Det vet vi på Colligent. Därför har vi färdiga rutiner och processer som gör att du kan vara lugn med att dina ärenden är i trygga händer.

För inkasso inom energibranschen finns det särskilda lagar och regler. En utebliven betalning får till exempel inte leda till att elbolaget stänger av elen hos berörd person. Processen för frånkoppling är reglerad i ellagen och involverar både delgivning och kontakt med socialnämnden.

Tack vare vår långa erfarenhet har vi på Colligent utarbetade processer för att så snabbt och effektivt som möjligt hjälpa och stötta ditt företag i sådana här frågor.

När du anlitar oss på Colligent får du en personlig rådgivare med stor erfarenhet av branschen och respekt för dina kundrelationer, vilket garanterar en effektiv process anpassad efter dina behov.

Vill du veta mer om hur vi bedriver energiinkasso? Kontakta oss idag!