Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om kakor och hur vi använder dem under sidan Om cookies.
Colligent

Betalningsinformation

Det är viktigt att du betalar din skuld innan förfallodagen, för att undvika ytterligare avgifter eller att ärendet går vidare till Kronofogden.

Betala enklast med Swish

Det enklaste sättet att betala ett inkassokrav från Colligent är att betala med Swish. Det enda du behöver göra är att logga in på Mina sidor och ange ditt mobilnummer. Swish öppnas då automatiskt i din mobil. Har du inte swish installerat kan du läsa mer här: www.getswish.se

Betalningsuppgifter

All information du behöver för att betala finns på den avi du fått från oss. Totalsumman ska betalas till det bank-/plusgiro som anges på fakturan. Ange OCR-numret som betalningsreferens. Du kan även logga in på Mina sidor för att se betalningsinformation för ditt ärende.

Jag kan inte betala just nu

Behöver du hjälp med att hitta en lösning för att betala av din skuld? Här kan du läsa mer om hur Colligent kan hjälpa dig om du inte kan betala just nu.

Vid frågor om hur du betalar ditt inkassokrav är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Logga in på Mina sidor

Logga in